KinderFruitActie

Groente en fruit zijn niet alleen voor kinderen gezond. Het is goed voor de hele omgeving van het kind. Met de KinderFruitActie verkopen leerlingen heerlijke Hollandse appels aan familie, buren of vrienden tegen een schappelijke prijs.

Hoe werkt de KinderFruitActie?

Kinderen ontvangen een inschrijfformulier met erop een QR-code die gelinkt is aan een digitale donatiepagina van uw school. In de herfst- of voorjaarsvakantie gaan de leerlingen op pad. Met het inschrijfformulier gaan ze naar familie, bekenden en buren om te vragen of zij een zak appels willen kopen. Betalen gebeurt digitaal via de QR-code. Het idee is dat per kind gemiddeld twee tot vier zakken worden verkocht. In de week volgend op de herfst- of voorjaarsvakantie levert het kind het ingevulde inschrijfformulier terug in op school. U verzamelt deze formulieren en controleert of de totaalsom van alle formulieren gelijk is aan het totaalbedrag dat u digitaal aantreft op de persoonlijke donatiepagina van uw school. Op basis van dit totaal opgehaalde bedrag wordt het aantal zakken appels door ons besteld. U ontvangt geen factuur. De levering vindt plaats op dinsdag 3 november 2020.

Communiceer tijdig de KinderFruitActie

We helpen u graag met de communicatie van de KinderFruitActie door middel van een compleet informatiepakket. Download de documenten op deze pagina, pas de tekst aan waar nodig en deel de communicatie digitaal en geprint met de ouders/verzorgers.

Wilt u uw school aanmelden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.